Σόμπες αερόθερμες


Καθαρισμός φίλτρων

Στην επιχείρησή μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα τζακιών από κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες, που συνδυάζουν την απόδοση με την αισθητική. Διαθέτοντας υψηλού επιπέδου τεχνικές προδιαγραφές, τα προϊόντα μας μπορούν να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες θέρμανσης και του δικού σας χώρου, σε ανταγωνιστικό κόστος.

Μια απλή δομή και καθαρή σχεδίαση δίνουν στο BELO 3S τη δυνατότητα να ταιριάζει με οποιοδήποτε εσωτερικό. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της σόμπας είναι τα πανοραμικά τζάμια της μπροστινής πόρτας και των πλευρών που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε φωτιά από τρεις πλευρές. Ένα στοιχείο ελέγχου επιτρέπει τον έλεγχο του πρωτεύοντος και του δευτερεύοντος αέρα.

test False

Η ευαίσθητη σύντηξη όλων των μεγάλων διαστάσεων της σόμπας έχει οδηγήσει σε έναν μοναδικό σχεδιασμό. Οι στρογγυλεμένες και μοναδικές διαστάσεις του γυαλιού παρέχουν μια μεγάλη περιοχή για άμεση παρατήρηση των φλογών

test False
SuggestedItemImage

The elegant fireplace stove design, a large door with a roaring fire. ALEDO stove can create magic moments in every house.

test False

Μια συμπαγής σόμπα με ελάχιστες απαιτήσεις στο χώρο με τη δημοφιλή οβάλ βάση της.

test False

A compact stove with minimum demands on space.

test False

Ενεργειακή σόμπα απο την Romotop, Alpera G02 με στρόγγυλο σχεδιασμό, αποθηκευτικό χώρο ξύλων και πέτρινη επένδυση.

test False

Σόμπα ALTEA με κεραμικά πλακάκια.

test False

Modern

test False

Classic

test False

Modern

test False

Modern

test False

Modern

test False
SuggestedItemImage

Με όλα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των μικρών σομπών η F 600 ειναι μια κλασική σόμπα με σύστημα καθαρής καύσης

test False

Classic

test False

Διαθέτει χαρακτηριστική πρόσοψη με μεγάλη όψη της φλόγας και καθαρές γραμμές μέχρι τη βάση της

test False

Η Lotus Jubilee 35 είναι πραγματικά μια εξαιρετική ενεργειακή ξυλόσομπα. Ένα "εργοστάσιο" παραγωγής ενέργειας με ένα τεράστιο θάλαμο καύσης, το οποίο μπορεί να καίει ξύλα μήκους έως 50 cm.

test False

Η Lotus Jubilee 35 Indian Night είναι πραγματικά μια εξαιρετική ενεργειακή ξυλόσομπα.

test False

Η Lotus Jubilee 35, Indian night είναι πραγματικά μια εξαιρετική ενεργειακή ξυλόσομπα. Ένα "εργοστάσιο" παραγωγής ενέργειας με ένα τεράστιο θάλαμο καύσης, το οποίο μπορεί να καίει ξύλα μήκους έως 50 cm. Το πλαίσιο στο πίσω μέρος της πόρτας είναι κατασκευασμένο από χυτοσίδηρο (μαντέμι) για βέλτιστη ανθεκτικότητα!

test False
SuggestedItemImage

Η Lotus Jubilee 35 S είναι πραγματικά μια εξαιρετική ενεργειακή ξυλόσομπα. Ένα "εργοστάσιο" παραγωγής ενέργειας με ένα τεράστιο θάλαμο καύσης, το οποίο μπορεί να καίει ξύλα μήκους έως 50 cm.

test False

Καλάθι Αγορών


Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο