• Η Lotus Jubilee 35, Indian night είναι πραγματικά μια εξαιρετική ενεργειακή ξυλόσομπα. Ένα "εργοστάσιο" παραγωγής ενέργειας με ένα τεράστιο θάλαμο καύσης, το οποίο μπορεί να καίει ξύλα μήκους έως 50 cm. Το πλαίσιο στο πίσω μέρος της πόρτας είναι κατασκευασμένο από χυτοσίδηρο (μαντέμι) για βέλτιστη ανθεκτικότητα!

  Ο ρυθμιστής της καύσης είναι τοποθετημένος έξυπνα σε ένα διακριτικό σημείο στο κέντρο κάτω από την πόρτα όπως και το πόμολο δεξία αυτής.

  Η Jubilee 35, Indian night έχει την δυνατότητα θερμοσυσσώρευσης λόγω του πετρώματός της. Με αυτό τον τρόπο η ενεργειακή σόμπα ακτινοβολεί θερμότητα για αρκετές ώρες ακόμα και μετά το τέλος λειτουργίας της συσκευής.

  Το διαμορφωμένο θάλαμο καύσης από βερμικουλίτη (Skamolex) έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να καίει μεγάλη ποσότητα ξύλου και αποτελεί μέρος του προγράμματος "Eco Green Burning Technology". Αυτό εξασφαλίζει ότι η θερμότητα διανέμεται με τον ιδανικό τρόπο.

  Η Jubilee 35 Indian, night με φoύρνο, μια ενεργειακή σόμπα για αυτούς που θέλουν να ζεστάνουν μεγάλους χώρους, να αποθηκεύουν θερμότητα στο Soapstone που την περιβάλει αλλά και να μαγειρεύουν στον φούρνο των μεγάλων διαστάσεων τις Jubilee 35.

  Το μοντέλο σόμπας Jubilee 35, Indian night  με Φούρνο έχει ενσωματωμένο έναν από τους μεγαλύτερους φούρνους μαγειρέματος που θα βρείτε σε σκανδιναβικό προϊόν. Μαγειρέψτε το φαγητό σας, οικονομικά και οικολογικά, χωρίς μυρωδιές χάρη στο μοναδικό σύστημα – «απορροφητήρας» όπου ο φούρνος διαθέτει.

  Όλοι οι τύποι της σειράς Jubilee 35 διατίθενται προαιρετικά με πόρτα αποθήκευσης κάτω από τον χώρο καύσης.


   
  Μήκος 726mm
  Ύψος 1422mm
  Βάθος 454mm
  Ενεργειακή Κλάση  Α+
  Ισχύς  4-10 kW
  Ονομαστική ισχύς  7 kW
  Ενεργειακή απόδοση 82%
  Χώρος κάλυψης  30-120 m²
  Μέση κατανάλωση ξύλου  2 kg/h
  Έξοδος καυσαερίων  150 mm
  Βάρος  300 kg
  Εγγύηση  10 Χρόνια

 • Σόμπες αερόθερμες Lotus Jubilee 35

Σχετικά προϊόντα

False 0,00 €
Καλάθι Αγορών


Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο