• Η Lotus Jubilee 35 S είναι πραγματικά μια εξαιρετική ενεργειακή ξυλόσομπα. Ένα "εργοστάσιο" παραγωγής ενέργειας με ένα τεράστιο θάλαμο καύσης, το οποίο μπορεί να καίει ξύλα μήκους έως 50 cm.
  Το πλαίσιο στο πίσω μέρος της πόρτας είναι κατασκευασμένο από χυτοσίδηρο (μαντέμι) για βέλτιστη ανθεκτικότητα! Ο ρυθμιστής της καύσης είναι τοποθετημένος έξυπνα σε ένα διακριτικό σημείο στο κέντρο κάτω από την πόρτα όπως και το πόμολο δεξία αυτής.

  Η Jubilee 35 S διαθέτει την ικανότητα θερμοσυσσώρευσης λόγω του πετρώματος Soapstone και έτσι η ενεργειακή σόμπα μπορεί να εκπέμπει θερμότητα στον χώρο για αρκετές ώρες ακόμα και μετά το τέλος λειτουργίας της συσκευής.

  Το διαμορφωμένο θάλαμο καύσης από βερμικουλίτη (Skamolex) έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να καίει μεγάλη ποσότητα ξύλου και αποτελεί μέρος του προγράμματος "Eco Green Burning Technology". Αυτό εξασφαλίζει ότι η θερμότητα διανέμεται με τον ιδανικό τρόπο.

  Η Jubilee 35S μια ενεργειακή σόμπα για αυτούς που θέλουν να ζεστάνουν μεγάλους χώρους και να θαυμάζουν το παιχνίδισμα της φλόγα στο μέγιστο βαθμό. Όλοι οι τύποι της σειράς Jubilee 35 διατίθενται προαιρετικά με πόρτα αποθήκευσης κάτω από τον χώρο καύσης.  Μήκος 726mm
  Ύψος 1102mm
  Βάθος 454mm
  Ενεργειακή Κλάση  Α+
  Ισχύς  4-10 kW
  Ονομαστική ισχύς  7 kW
  Ενεργειακή απόδοση 82%
  Χώρος κάλυψης  30-120 m²
  Μέση κατανάλωση ξύλου  2 kg/h
  Έξοδος καυσαερίων  150 mm
  Βάρος  243 kg
  Εγγύηση  10 Χρόνια
 • Σόμπες αερόθερμες Lotus Jubilee 35

Σχετικά προϊόντα

SuggestedItemImage False 0,00 €
Καλάθι Αγορών


Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο