• Ενεργειακό τζάκι μιας όψης με ανοιγόμενη πόρτα
  Η ενεργειακή εστία Lotus H 370 ξεχωρίζει για το μινιμαλιστικό σχεδιασμό αλλά και την ποιότητα κατασκευής της. Ειδικό της χαρακτηριστικό είναι, το μικρός της βάθος (34cm), χάρη στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε χώρους με περιορισμένες διαστάσεις.
  Η εστία αυτή μπορεί να τοποθετηθεί είτε από την αρχή ώς μια καινούργια κατασκευή τζακιού είτε ώς μετατροπή(προσαρμογή ένθετου) του παραδοσιακού τζακιού σε ενεργειακό. Κατασκευασμένη από ειδικό πυράντοχο χάλυβα πάχους 5mm και εσωτερικά με επένδυση από χυτό βερμικουλίτη θεωρείται η ιδανικότερη λύση για το σπίτι σας.

  Η H 370 διαθέτει σύστημα επανάκαυσης καυσαερίων αλλά και αυτοκαθαρισμό κρυστάλλου και χώρου καύσης, χάρη στην διαδικασία πυρόλυσης όπου δημιουργείται κατά την διάρκεια της καύσης. Με δύο μοχλούς ανοξείδωτους, έναν του ελέγχου καύσης και έναν για το άνοιγμα της πόρτας, που βρίσκονται τοποθετημένοι διακριτικά στο κάτω μέρος της πόρτας έτσι ώστε να μην αλλάζουν την όμορφη όψη της εστίας.

  Στα πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού είναι, η άμεσα ελεγχόμενη καύση, εξαιτίας της στεγανής εστίας αλλά και του συστήματος διπλού κλεισίματος της πόρτας. Απολαύστε της μοναδικές φλόγες Lotus σε ένα ποιοτικό τζάκι και ζεστάνετε τους χώρους σας με πολύ μικρή κατανάλωση ξύλου. Ως έξτρα διατίθεται μεταλλική ρυθμιζόμενη βάση καθ' ύψος (πόδια) αλλά και κορνίζα ειδικών διαστάσεων της προτίμησή σας.

  Σε μαύρο αλλά και γκρι χρώμα..


   
  Μήκος  736mm
  Ύψος  529mm
  Βάθος  340mm
  Ενεργειακή κλάση  A
  Ονομαστική ισχύς  5,8 kW
  Κυμαινόμενη ισχύς  3-7 kW
  Ικανότητα κάλυψης  30-110 m²
  Βάρος  87 kg
  Μέση κατανάλωση ξύλου  1,5 Kg/h
  Ενεργειακή απόδοση 78%
  Εγγύηση  10 χρόνια

 • Κατασκευαστής Lotus

Σχετικά προϊόντα

False 0,00 €
Καλάθι Αγορών


Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο